KULBA KABUL

KULBA KABUL Kulba Kabul

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kulba Kabul. Meer weten? Ontdek meer

27 jul 2022 om 15:04 groot kwaliteitsverschil tussen verschillende gerechten. De dumplings zijn top maar het dessert was zo te zien totaal niet vers. Samosa werd niet geleverd terwijl wel betaald, en drankjes geleverd die ik niet betaald had.
19 jun 2022 om 21:06 They did not deliver the Doog which i ordered and paid for it obviously. Tried to contact with them but they didn't pick up. I hope they deliver it next time i order a food. Keep business clean is to make fair deals.
12 mei 2022 om 19:57 meerdere items fout of niet ontvangen.
14 jan 2022 om 19:35 Gusht mahicha ash saaaaaaaaaaaakht manda bud Ama brenj ash ba maza bud
11 dec 2021 om 16:08 Niet alles wat is bestelde werd geleverd dit ligt niet aan het restaurant maar wel aan take away!
24 okt 2021 om 23:32 Super lekker
16 okt 2021 om 11:30 Palew with meat is extraordinarily delicious and tasty. I'll order it one other time. ;)
17 sep 2021 om 11:26 Biryani is really delicious and tasty. The Burger is a bit overused. The service is done well and the delivery has arrived perfectly on time.
7 aug 2021 om 4:27 The foods are fine not too tasty
20 jul 2021 om 12:49 Alles was uitgelopen in de zak.. Wat vreemd is want het is maar 2 straten hiervandaan. Ook niet veel eten voor de prijs.. Wel lekker..
17 jun 2021 om 6:35 Lekker, fris en vers. Rijk smaakpallet! Verrassend anders en zeker voor herhaling vatbaar!!
20 dec 2020 om 7:57 Echt niet lekker. Weggesmeten geld...